Мукачівські підприємці заявляють, що їх «рекетують» силовики

Про це повідомив голова громадської організації «Рідне Мукачево» Роберт Іванчо. Поки жодних офіційних коментарів з правоохоронних органів отримати не вдалося.

«У Мукачеві діє угрупування, яке зі слів підприємців складається з числа працівників прокуратури міліції та державної податкової служби. Схема проста: невідома малолітня особа заходить до кафе та барів міста за вказівкою цієї групи та просить продавців продати алкогольні та слабоалкогольні напої. Після цього підходять представники даної групи і починають шантажувати працівників та власників закладів», – йдеться у заяві.
 
На законну вимогу показати документи, які дають право на здійснення перевірки, не реагують, наголошує Роберт Іванчо: «Замість цього починають в подальшому дзвонити та погрожувати власникам цих закладів».
 
За словами голови «Рідного Мукачева», хто ці особи – встановлено, і у підприємців є відеозапис у приміщенні куди вони заходили.
 
Як стало відомо mukachevo.net  , по одному з випадків було порушено справу за статтею про хуліганство і у п’ятницю, 16 березня мало відбутися слухання в суді, але його перенесли.
 
Поки жодних офіційних коментарів з правоохоронних органів отримати не вдалося.

zakarpatpost.net