Сьогодні в Ужгороді поховають байкера Сергія Комольцева

Стали відомими нові подробиці ДТП за участі джипа доньки депутата-регіонала та байкера на Закарпатті. Слідчі підтвердили, що позашляховик таки був учасником трагічної пригоди, а за кермом машини перебувала саме Інна Ковач, ідеться в сюжеті ТСН. Нагадаємо, мотоцикліст загинув на місці аварії, а за кермом джипа-винуватеця ДТП перебувала донька депутата облради від Партії регіонів і керівника “Закарпаттяобленерго” Василя Ковача. Спершу правоохоронці припускали, що мотоцикліст міг не впоратися з керуванням, упасти та через це померти. Дружина загиблого переконана: так правоохоронці намагалися приховати участь у ДТП доньки керівника обленерго.

“Вона кричала, що вона донька Ковача. Я розумію, що вона мажорка, але це надає їй права вбивати людей”, – вважає дружина загиблого Ніка Корнієнко. Вдова переконана: її чоловік їхав головною дорогою, а дівчина за кермом Volkswagen Touareg мотоцикл банально не помітила.

Решта версій, на переконання жінки, брехливі. У прокуратурі обіцяють, що за фактом поширення правоохоронцями недостовірної інформації проведуть службове розслідування. “Це потребує додаткового вивчення. Обставин, чому і хто коментував. Яке відношення мають працівники даі. Ми проведемо за необхідності службову перевірку”, – запевнив начальник віділу Закарпатської обласної прокуратури Іван Косей.

Водночас слічі кажуть, що жодного тиску на них з боку впливових родичів учасниці ДТП не було. “Я хочу запевнити, що жодні родинні стосунки не впливають і впливати не будуть. Результат буде згідно закону”, – пообіцяв т.в.о. начальника слідчого управління УМВС в Закарпатті Сергій Росоха. І мотоцикл і позашляховик наразі знаходяться на штрафмайданчику. У легковика чітко видно вм’ятини на лівих дверцятах. Сліство по цій справі триватиме щонайменше lва місяці. Загиблого байкера поховають 22 березня.

tsn.ua