Мер Мукачева оголосив загальну робочу мобілізацію, а мер Ужгорода — загальний спокій

Розпорядженням міського голови № 201 від 19.03.2012 «Про проведення в місті Мукачево загальноміської толоки» у місті Мукачево 23 березня 2012 року оголошено загальноміську «толоку» з благоустрою міста.

Влада міста звертається до власників приватних будинків та керівників приватних структур, установ та організацій з проханням взяти участь у прибиранні прилеглих до домоволодінь територій, тротуарів, зелених зон від сміття, очистити водовідвідні канави, кювети, привести до належного технічного стану огорожі (при необхідності пофарбувати).

Нагадуємо, що в місті діють «Правила благоустрою». Ці правила містять загальнообов’язкові на території міста норми, за порушення яких наступає відповідальність в адміністративному порядку. За порушення правил благоустрою передбачено згідно чинного законодавства штрафи у розмірі:

– для громадян – від 340 грн. до 1360 грн.;

– для посадових осіб та громадян суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 грн. до 1700 грн.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

А ось мер Ужгорода саме тепер, коли самий час працювати, латати цураві дороги, обрізати дерева, вивозити сміття, висаджувати квіти, — різко “перепрацювався”, “втомився” і пішов у відпустку…

panorama-mukachevo.com