В Ужгороді – місячник благоустрою

З 19 березня по 13 квітня 2012 року в Ужгороді триває місячник благоустрою. Мета – навести у місті лад до свята Великодня.

Керівникам житлово-комунальних підприємств міста наказано привести закріплені (прилеглі) території в належний санітарний стан та виконати їх благоустрій. До заходів місячника благоустрою залучені установи освіти, культури та медицини, а також підприємства, установи, організації всіх форм власності, приватні підприємці та громадяни.

Усіх міська влада закликає провести роботи із озеленення, збору та вивезення відходів із власної і закріпленої (прилеглої) території, – йдеться у розпорядженні, оприлюдненому на сайті Ужгородської міської ради (http://umr.uzhgorod.ua/download/r/Rozporjadzhennja%20misjchnyk%20blagoustroju%202012.pdf).

Водночас прес-служба Ужгородської міської ради нагадує, що згідно з розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 14 березня 2012 року «Про благоустрій населених пунктів та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області», п’ятниця в краї і в місті є “днем для прибирання”.

Відповідне розпорядження, в якому йдеться і про прибирання зелених зон комунальними підприємствами, видала й Ужгородська міська влада (http://umr.uzhgorod.ua/download/r/Rozporjadzhennja%20utrymannja%20zelenyh%20zon.pdf).

Із заходами з покращення  санітарного стану міста під час проведення місячника благоустрою можна ознайомитися за посиланням: http://umr.uzhgorod.ua/download/r/Zahody%20misjachnyka%20blagoustroju%202012.pdf.

 

zakarpatpost.net