НПП “Синевир” у Києві візьме участь у виставці “Довкілля-2012”

24-26 квітня у Києві проходитиме Міжнародний екологічний форум “Довкілля для України”, у якому візьме участь і національний природний парк “Синевир”.

Метою заходу є інтеграція стратегії “зеленої” економіки в суспільно-політичне, економічне та соціальне життя України для забезпечення збалансованого (сталого) розвитку держави, співпраця органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, бізнесу в розв’язанні екологічних проблем, впровадження “чистих”, ресурсо- та енерго-ефективних технологій в усіх галузях економіки, екологічно збалансованої системи природокористування і збереження екосистем, гарантування екологічної безпеки для здоров’я та життя населення, а також міжнародне співробітництво та розроблення рекомендацій для комплексної охорони довкілля.

НПП “Синевир” активно готується до важливої події, на яку збирається екологічна громадськість з усієї України та із закордону. Національний парк презентує свою роботу на виставці “Довкілля-2012” та на конференції “Зелена” економіка: перспективи впровадження в Україні”, які відбудуться у рамках форуму “Довкілля для України”. Про це інформує сайт Міжгірського району.

Також делегація НПП “Синевир” візьме участь у презентації книги “Довкілля, екологія та природні багатства України 2011-2012” і нагородженні переможців конкурсу “До чистих джерел”, у якому установа брала активну участь та сподівається на перемогу.