Оксана Макар вранці померла від кровотечі

Жертва миколаївських садистів Оксана Макар, за порятунком якої спостерігала вся країна, померла сьогодні, 29 березня, вранці.

Цю інформацію підтвердив керівник Донецького опікового центру ім. Гусака Еміль Фісталь, пише “Сегодня”. Лікар розповів, що у дівчини почалася сильна кровотеча з легенів. “У неї почалася сильна кровотеча з легень, потім зупинилось серце. На жаль, проведені реанімаційні заходи не були результативними. Ми зробили все, що змогли”, – зазначив Фісталь.

За словами Фісталя, коли дівчину діагностували рентгенологічно, “практично легеневої тканини життєздатної не було”.

“І не випадково вона була на штучній вентиляції, і не випадково ми намагалися піти від штучної вентиляції й не виходило, тому що було виснаження й легенево-серцевої й серцевої системи й легенево-дихальної системи. І набряк мозку й все це разом. На жаль сталося те, що мало статися, можливо, навіть одразу”, – сказав лікар.

Як відомо, в Миколаєві троє молодих хлопців зґвалтували і намагалися спалити живцем 19-річну Оксану Макар. За 19 днів після трагедії дівчина перенесла 5 операцій, їй ампутували руку, накладали “штучну шкіру” замість обпаленої. Молодики, яких звинувачують у зґвалтуванні, заарештовані.

Один з них, як відомо, є сином екс-голови райадміністрації. Зазначимо, більшість інтернет-користувачів вважають, що гвалтівників повинні судити “за тюремним законом”.

tsn.ua