В УжНУ відсвяткували день економіста

За словами співорганізатора свята Алли Чорнобук, підготовка до дійства, що відбулося у Драмтеатрі, тривала майже 2 місяці. Над святом працювали і студенти, і випускники економічного факультету, і, навіть, викладачі.

«До останнього моменту важко було зі стовідсотковою впевненістю сказати, хто з учасниць переможе, – розповіла Алла. –  Дівчата дефілювали у чотирьох виходах – спробували себе в образах байкерш і Клеопатр; власними костюмами і акторською майстерністю демонстрували розвиток цивілізації від «диких часів» і до «сучасності». А на завершення шоу, традиційно, дефілювали перед глядачами у вечірніх сукнях».

«Ужгородський національний факультет дав мені путівку у життя, – розповів голова журі, очільник Закарпатського УДАРу Валерій Пацкан. – Я родом із села, в якому, свого часу,  моє рішення здобути вищу освіту вважали, як мінімум, дивним. Сьогодні ж я з впевненістю можу сказати, що  саме навчання в цьому університеті дало мені базу знань і добрі знайомства, які вивели мене в люди. Я переконаний, що нині саме економічний факультет УжНУ вже багато років залишається одним з провідних в Ужгороді. Не останньою тут є заслуга його незмінного декана, професора Василя Мікловди, товаришувати з яким я вважаю за честь».

За словами Валерія Пацкана, йому приємно, що багато студентів-економістів є свідомими ужгородцями і дуже цікавляться політикою. Вже неодноразово, як члени руху «УДАРна молодь»,    вони разом відстоювали права ужгородців.

 «На сьогоднішньому святі можна було переконатися, що у 2012 році на цьому факультеті навчаються чудесні і талановиті студенти. А щодо учасниць конкурсу, то суддям було важко однозначно відповісти на запитання, хто з економісток у 2012 році найгарніша. Особисто я переконаний, що дуже важливим є те,щоб дівчата акцентували увагу не тільки на своїй красі, а були б ще й гарними особистостями, розвивали свої таланти і вміння», – розповів голова журі.

Крім учасниць, глядачів розважала молода співачка, студентка цього факультету Вікторія Німець, гумористи з «Но, позерай!» та молода команда КВН «Мікловда», названа на честь декана факультету. Деякі викладачі, у яких учасники «майже жіночої» (як вони самі себе називають)команди саме здаватимуть сесію, зрозуміли, куди студенти дівають свою енергію.

Але по-справжньому «порвали» зал КВНщики «Тяп-ляП». Хлопці кажуть, що професіоналізму їм  надали часті репетиції, а також участь у таких міжнародних фестивалях, як сочинський «КіВіН – 2012», куди вони їздили за підтримки УДАРу.

 Джерело:  Прес-служба партії “Удар”