Водій Лексуса на очах у свідків жорстоко побив перехожого

У центрі столиці водій Лексуса побив перехожого.

Про це УНІАН повідомив начальник Відділу зв`язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у місті Києві Ігор Михалко.

“Вчора о 17.50 за адресою Лесі Українки, 24 переходив дорогу чоловік 1987 року народження, по тротуару їхала автівка. Між цим чоловіком і водієм авто виникла суперечка, яка переросла в конфлікт. Вийшов водій цієї автівки і завдав декілька ударів цьому громадянину. В результаті була викликана міліція”, – сказав І.Михалко.
Він не назвав прізвищ учасників конфлікту та марку автомобіля.

За словами І.Михалка, порушено справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Розслідування проводить Печерський районний відділ міліції.
Водночас І.Михалко зазначив, що не володіє інформацією, де у даний час перебуває постраждалий.

*** Сьогодні у Facebook було створено робочу групу щодо цього інциденту, де повідомляється, що у вівторок, 3 квітня, близько 17.50 журналіст Андрій Пясецький та його товариш Дмитро “підійшли до перехрестя бульварі Лесі Українки та вулиці Щорса з протилежного від McDonald`s боку, на пішохідному переході вже чимало людей чекало зеленого сигналу світлофору.

Андрій і Дмитро опинились у задніх рядах. В цей момент по тротуару з боку Лесі України в тому ж напрямку на людей ззаду вилетів паркетник Lexus (номери АА2273ВР, тоновані вікна і фари), різко загальмувавши і фактично впершись бампером у тих пішоходів, що стояли ззаду. В цей момент загорівся зелений і люди пішли вперед, Дмитро трохи випередив Андрія і вже обернувшись на крики ззаду побачив, що невідомий, затиснувши одною рукою голову Андрія наносить йому кілька ударів.

Це відбувалося на зебрі в двох метрах від тротуару, де стояв Lexus. Після цього (дуже швидко) водій сів у Lexus, з`їхав на тротуар і рвонув по вулиці Щорса. Опис нападника – близько 35 років, атлетична статура (накачаний), волосся русяве, коротке. В цей момент Андрій лежав на зебрі і навколо нього вже збиралися люди”.

unian.ua