Site icon zakarpatpost.net

В Ужгороді на території школи міліція затримала наркоділка

Вживання наркотиків, у першу чергу куріння марихуани, стає все більш популярним серед сучасної молоді. На цій згубній пристрасті молоді намагаються заробити різного роду наркоділки, не боячись продавати наркогидоту просто в навчальних закладах. Таких негідників затримує і притягає до відповідальності міліція.

Так, вечірньої пори на території однієї з шкіл Ужгорода працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали 35-річного жителя міста, в кишені куртки якого знайшли та вилучили поліетиленовий пакет із 10 грамами марихуани. Для кого призначалася ця партія наркотиків, повинно зясувати слідство.

А вже наступного дня попався ще один любитель «кайфу». Вечірньої пори «бнонівці» спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут» зупинили для перевірки на вулиці 30-річного жителя міста, який поводив себе підозріло.

Професійне чуття не підвело правоохоронців: затриманий добровільно видав шприц, наповнений психотропною речовиною метамфетамін. За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.309 ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотиків). Походження метамфетаміну з’ясовується.

zakarpatpost.net

 

 

 

Exit mobile version