Мешканку Мукачева затримали за реалізацію димедролу

«Димедрол» належить до медпрепаратів психотропної дії й обіг його обмежено. Тим не менше, дехто намагається незаконно збувати його наркоманам.

От і 43-річна жителька Мукачева днями була затримана міліціонерами на території автозаправки в селищі Чинадієво під час реалізації згаданого медпрепарату. Жіночка збула за сто гривень десять таблеток «Димедролу», а покупцем виявився молодий оператор цієї ж АЗС. «Димедрол» і гроші вилучено, за ст.321 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконний збут отруйних і сильнодіючих речовин) вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Вилучає міліція й наркотики. Пізно ввечері на вулиці Ужгорода співробітники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків зупинили 22-річного жителя міста, в кишені якого знайшли та вилучили паперовий згорток із трьома грамами марихуани. А в Мукачеві просто в приміщенні міськвідділу міліції був затриманий 20-річний місцевий молодик, який добровільно видав правоохоронцям один грам марихуани та насіння коноплі.

Ще двох наркоділків правоохоронці затримали на Тячівщині. У 21-річного жителя селища Дубове міліціонери вилучили пять грамів марихуани, яку він перед тим придбав у свого 23-річного односельця. Усіх затриманих наркоділків притягають до відповідальності, повідомили zakarpatpost.net  в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.