Закарпаття: Прокуратура порушила кримінальну справу проти директора ЖРЕРу за одержання хабара 10 тисяч доларів

10 тисяч доларів вимагав та одержав директор одного з Ужгородських ЖРЕРів від підприємця за вирішення питання надання департаментом міського господарства Ужгородської міської ради дозволу на реконструкцію допоміжного приміщення (підвалу) у будинку в Ужгороді (Рафанда).

 5 квітня до  УБОЗ УМВС області звернувся   ужгородський  підприємець  із заявою про вимагання в нього посадовими особами Ужгородської міської ради та директором ЖРЕРу  хабара.

 

За заявою проведено дослідчу перевірку і встановлено, що  5 квітня наприкінці робочого дня  директор одного з Ужгородський ЖРЕРів у своєму службовому кабінеті,  вимагав та одержав від підприємця частину раніше обумовленої суми хабара  –  24000 грн.

Вже 9 квітня, знаходячись у приміщенні Ужгородської міської ради, він одержав другу частину хабара – 7000 доларів США.

Після одержання грошей директор ЖРЕРу був затриманий «на гарячому» працівниками УБОЗу в Закарпатській області. Факт одержання хабара задокументовано належним чином. Розслідуванням кримінальної справи займається прокуратура області, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі прокуратури Закарпатської області.