Закарпаття: Чоловік підпалив обійстя колишньої дружини

У селі Дубриничі Перечинського району Закарпаття 35-річний Микола Романюк підпалив будинок колишньої дружини. Хата та літня кухня згоріли дотла.

“Микола та Наталія розлучилися три роки тому. У подружжя росте троє неповнолітніх дітей. Але після розлучення чоловік ніяк не хотів виїжджати з будинку. Крім Наталі і її дітей, у хаті проживали ще й батьки жінки. Микола заявив, що мешкатиме разом з ними, бо любить їх. Ніяк не міг змиритися з тим, що дружина офіційно його покинула”, – розповіли на сільській раді Дубриничів.

Односельці Романюків розповідають, що після розлучення Микола почав зловживати алкоголем, часто сварився з колишньою дружиною та її батьками. Через це до них часто приїздила міліція.

Напередодні пожежі чоловік знову зчинив сварку. Наталія з дітьми втекли ночувати до сусідів. Розлючений Микола через це спалив їм оборіг з сіном.

Наступного дня, коли Наталія повернулася додому, Микола знову напився і підпалив господарську споруду на обійсті колишньої дружини. Вогонь швидко поширювався і перекинувся на літню кухню та будинок. За кілька годин обійстя згоріло дотла. Від будинку залишилися тільки стіни. Миколу транспортували до лікарні, бо під час пожежі отруївся чадним газом. Наталя з дітьми і батьками тимчасово проживають у сусідів.

Проти Миколи Романюка порушили кримінальну справу за навмисне пошкодження майна.

gazeta.ua