Архієпископ Феодор прийняв участь у традиційній передпасхальній зустрічі в Закарпатській Обласній Раді

На запрошення голови Закарпатської Обласної Ради І.І. Балоги в Ужгороді сьогодні зібрались ієрархи та представники традиційних конфесій Закарпаття.

На початку зібрання Балога І.І. у своєму зверненні відзначив важливу роль священнослужителів у ствердженні миру, спокою та злагоди між жителями краю.

В свою чергу високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський висловив подяку голові обласної ради та представникам інших гілок владних структур за співпрацю та допомогу у виконанні Церквою своєї спасительної місії.
Владика Феодор зазначив, що незважаючи на поліконфесійний регіон, на сьогоднішній день, в загальному, у Мукачівській єпархії панує злагода між вірниками.

Керуючий Мукачівською єпархією УПЦ вручив голові облради символ Воскресіння – пасхальне яйце із зображенням древньої Православної святині – Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря та Великоднє послання.

Кожний присутній мав можливість донести до представників влади свою думку та варіанти вирішення проблем церковного сьогодення.

Після завершення зустрічі Балога І.І. презентував учасникам зібрання традиційний пасхальний кошик.

zakarpatpost.net

2 thoughts on “Архієпископ Феодор прийняв участь у традиційній передпасхальній зустрічі в Закарпатській Обласній Раді

  • 13.04.2012 at 08:29
    Permalink

    Православна святиня Мукачівський монастир – шо за брєд, сись монастирь останні 60 років православний

  • 13.04.2012 at 09:18
    Permalink

    Андрій!Почитайте історію монастиря.Це корисно буде Вам!

Comments are closed.