78-річна бабця Етелла, більше відома в певних колах на прізвисько «Мамочка» знову попалася на крадіжці

Ця не по роках жвава маленька смаглява бабуся з «бігаючими» очицями—не хто інший, як знаменита кишенькова злодійка! Все своє життя вона тільки те й робила, що «чистила» чужі кишені, за що регулярно опинялася в тюрмі.

Починаючи з радянських часів і дотепер ця злодійка «заробила» понад двадцять судимостей за кишенькові крадіжки, так що за певних обставин могла б вважатися й «злодієм в законі»…

Правда, останнім часом відбувалася здебільшого умовним покаранням, бо ужгородська Феміда зважала на її поважний вік і шкодувала садити літню жінку в тюрму. А «Мамочці» тільки того й треба: вийшла з зали суду—і знову красти…

Останнім часом «Мамочку» бачили в переповнених ужгородських маршрутках, де вона, вочевидь, крала гроші та мобільні телефони з кишень і сумок пасажирів. А затримали злодійку на серйознішому, ніж крадіжка, злочині—грабежі.

Днями в Ужгородське міськуправління міліції звернулася із заявою 17-річна студентка університету. Обідньої пори на вул.Перемоги до дівчини причепилася якась смаглява маленька бабуся й відкрито забрала з її сумочки гроші в сумі 50 гривень. Коли потерпіла словесно описала грабіжницю, оперативники карного розшуку відразу впізнали свою давню «клієнтку».

78-річну бабцю Етеллу затримано, речовий доказ скоєння злочину вилучено. За ст.186 ч.1 ККУ («Грабіж») вирішується питання про порушення кримінальної справи. Окрім штрафу до 1700 гривень та виправних робіт, санкція цієї статті передбачає й позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Цікаво, чи опиниться цього разу сумнозвісна злодійка в тюрмі, чи й далі безкарно крастиме?…

zakarpatpost.net