Наряд ДСО не дав мажору «кинути» заправку

Близько першої години наряд Державної служби охорони отримав інформацію про спрацювання тривожної сигналізації на АЗС, що охороняється.

За три хвилини прибувши на заправку біля КПП «Ужгород» на українсько-словацькому кордоні, міліціонери з’ясували, що 33-річний мешканець села Білки Іршавського району, підприємець Михайло відмовляється платити за пальне, заправлене у вантажівку.

Вантажний «ДАФ» підприємця, в який було залито 390 літрів дизельного палива на суму 3990 гривень, вже готовий був від’їхати з заправки. Але оператор АЗС, вислуховуючи погрози і вихваляння мажорними знайомствами з боку Михайла, натиснув тривожну кнопку ДСО.

Саме держохоронці вчасно заблокували виїзд машині з «дармовим» паливом. Тоді Михайло почав розповідати про своїх «знайомих» міліціонерам. Та їх не надто цікавили розповіді хвалька. Не відпускаючи його, охоронці викликали слідчо-оперативну групу. Усвідомивши марність своєї поведінки, запал горе-мажора дещо спав, і він все ж сплатив за рахунком.

«Якби не ДСО, вантажівка поїхала б і ми не змогли б довести, що у ньому саме наше пальне. А чотири тисячі гривень довелося б виплачувати зі своєї кишені», — з вдячністю поділився інженер АЗС.

zakarpatpost.net