Ратушняк, про якого забули, пише листи королю Іспанії

Сергій Ратушняк, який після програшу в боротьбі за крісло міського голови Ужгорода, відійшов на маргінеси закарпатської політики, час від часу робить екзотичні спроби нагадати про себе. Цього разу він написав “відкритого листа” королю Іспанії Хуанові Карлосу І і розмістив його в своїх ЗМІ. Те, що король Іспанії їх не читає, Сергія Ратушняка, схоже, турбує мало.

Король Іспанії Хуан Карлос ІУ першій частині послання екс-мера висловлюється особиста симпатія до іспанського монарха “як до людини і державного діяча”, бо, виявляється, Ратушняк не міг не відреагувати на його “сповнений доблесті вчинок”. Нагадаємо, що король Іспанії через публічний скандал змушений був публічно вибачитися перед усією країною за полювання на слонів у Африці, влаштоване ним з родиною за коштом платників податків у розпал кризи.

Далі С. Ратушняк традиційно топчетьтся по владі часів Кравчука, Кучми та Ющенка, з якою непогано співпрацював в часи свого нардепства і мерства, ні словом не згадує владу Януковича і завершує знову славослів’ям королю: “Тож Ваші вибачення перед нацією за нібито нераціональне витрачання 30 тис. викликають повагу. В цьому і честь, і гідність. І монарха, і нації… Спасибі, Ваша честь. За вчинок. За слово честі. За честь. У таких завжди є майбутнє…” “У нас його нема, – завершує Ратушняк, паралельно готуючись балотуватися в парламент країни, майбутнього якої не бачить.

 Закарпаття онлайн