У Закарпатті сталася ДТП за участю співробітника прокуратури: двоє загиблих

Учора, 22 квітня, близько 6:00 ранку в районі села Онок Виноградівського району Закарпатської області сталася ДТП за участю помічника прокурора Виноградівського району.

Співробітник прокуратури за кермом автомобіля Peugeot 407 між населеними пунктами Виноградів і селом Онок зіткнувся із зустрічною машиною Audi-80.

Як повідомили Закарпаття онлайн в прокуратурі області, в результаті ДТП водій і пасажир автомобіля марки Audi померли на місці події, а помічника прокурора доставили в реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні.

На місце події негайно виїхали: прокурор області Анатолій Петруня, заступник прокурора області Віталій Роман, старший слідчий з ОВС слідчого відділу прокуратури області, прокурор Виноградівського району Валерій Черничко, а також слідчо-оперативна група в повному складі.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), а хід досудового слідства прокурором Закарпатської області взято під особистий контроль. У водіїв взято кров на наявність алкоголю.

Як стало відомо виданню Закарпатті онлайн, за кермом Peugeot 407 перебував помічник прокурора Виноградівського району Едуард Зузак, а люди, які загинули, за попередньою інформацією, є мешканцями сусіднього з Виноградовим села Підвиноградів.

ua.korrespondent.net