Титул «Міс УжНУ-2012» виборола студентка юридичного факультету

Другий рік поспіль представницю юридичного факультету визнають найбільш вродливою дівчиною Ужгородського національного університету. Цього року за титул «Міс УжНУ-2012» змагалося 13 учасниць, кожна з яких напередодні виграла конкурс краси на своєму факультеті.

Організатори конкурсу обіцяли глядачам «справжнє свято краси і грації, вишуканості та стилю, а також розважальне щоу з конкурсною та концертною програмами», і, судячи з реакції аудиторії, виправдали її сподівання. Під час першого виходу університетські красуні переконливо ввійшли в образ казкових персонажів. Друге знайомство з учасницями було віртуальним – світлини дівчат показували на великому екрані. Два наступні виходи дали змогу конкурсанткам повернутися в минуле та заглянути в майбутнє, з чим вони впоралися на «відмінно», адже як в образах школярок, так і в амплуа бізнес-леді дівчата виглядали впевнено та переконливо.

Завдяки ведучим заходу, найбільш хвилюючий для дівчат конкурс – інтелектуальний, перетворився на веселу забаву, в якій учасниці не тільки розповідали, а й показували свої дії у складних життєвих ситуація. На завершення, за традицією, студентки продемонстрували свої вишукані вечірні сукні та вміння їх граційно носити. У перервах між конкурсами глядачів розважали талановиті співаки УжНУ й танцювальні колективи. Члени журі та глядачі віддали свої уподабання таким конкурсанткам:

«Міс УжНУ-2012» та «Міс глядацьких симпатій» – Вікторія Руснак (юридичний факультет);
«І віце-міс» та «Міс фото» – Марія Великодна (стоматологічний факультет);
«ІІ віце-міс» – Мілена Молнар (фізичний факультет). 

Прес-служба УжНУ