За фактом побиття міліціонера прокуратура Виноградівського району проводить перевірку

Прокуратурою Виноградівського району проводиться перевірка за повідомленням у засобах масової інформації про побиття працівника міліції Андрія Гомади.

У ході дослідчої перевірки працівниками внутрішньої безпеки органів внутрішніх справ та прокуратурою району опитано вказаного працівника міліції. Він повідомив, що тілесні ушкодження йому нанесені невідомою раніше особою на грунті особистих неприязних стосунків. Також з’ясовано, що міліціонер не писав заяву з цього приводу ні у райвідділ міліції, ні у прокуратуру району.

Вранці, 21 квітня міліціонер звернувся до лікарів за наданням йому медичної допомоги у зв’язку з отриманням тілесних ушкоджень. Вже медпрацівники повідомили про даний факт органи внутрішніх справ.

Мати постраждалого міліціонера відмовилась надавати будь-які пояснення, а також заперечила факт надання нею повідомлення у засоби масової інформації щодо обставин побиття її сина.

Наразі проводиться дослідча перевірка, її хід контролюється керівництвом прокуратури області. Остаточне рішення по цьому випадку буде прийнято згідно вимог і у терміни передбачені чинним законодавством, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

nedilya.net