Газету «НЕДІЛЯ» – в кожну родину!

З 10 квітня розпочалася передплата на періодичні видання на ІІ півріччя 2012 року.

Шановні читачі газети «НЕДІЛЯ»!

Щиро дякуємо Вам, що Ви зберігаєте повагу до колективу «НЕДІЛІ»  та передплачуєте наше видання! Ми високо цінуємо Вашу увагу та довіру! В нашій газеті Ви знайдете інформацію про суспільне і політичне життя Закарпаття і України, доступні та зрозумілі коментарі до складних питань з виплат соціальних допомог та пенсій, компетентні практичні рекомендації досвідчених фахівців у галузі спадщини, здоров’я, роботи.

Оформити передплату можна за «Каталогом періодичних видань Закарпатської області на II півріччя 2012 року» у будь-якому поштовому відділенні області.  До речі, редакція газети оголосила декаду пільгової передплати на видання. За індексом 01030 Ви зможете передплатити «НЕДІЛЮ» на півроку за ціною 31 гривня, що на 10 гривень дешевше помісячної передплати. Прохання не баритися, бо чимало читачів згадують про передплату тоді, коли газета перестає надходити.

Для тих, хто передплатить «НЕДІЛЮ»  на друге півріччя 2012 року і надішле ксерокопію квитанції в редакцію до 5 липня включно, буде проводитися розіграш заохочувальних призів, яких цього разу буде рекордна кількість – більше двохсот! Серед них: електронна та побутова техніка, товари для дому, книги по кулінарії, передплата на видання «Поради Здоров’я» й ще багато інших цінних речей.

Газета «НЕДІЛЯ» – це результат праці усього колективу кореспондентів, коректорів, верстальників. Саме вони формують обличчя газети, яку Ви отримуєте і читаєте щоп’ятниці. У другому півріччі ми запровадимо нові рубрики, нові тематичні сторінки, нові ідеї… Хочеться вислухати і взяти до уваги думку кожного з Вас, тому що листи, які Ви нам надсилаєте, є важливими і потрібними. Тому, запрошуємо і Вас до правдивого висвітлення проблем сьогодення. Будемо  писати про кожне село, місто, культурно-освітній заклад, амбулаторію і лікарню, про звичайних і відомих людей краю, підприємців і меценатів, сільських голів. Будемо щиро працювати над тим, щоб нашу газету Ви читали, передплачували і чекали виходу у світ кожного її номера.

«НЕДІЛЯ» – видання, що береже закарпатські  традиції і йде в ногу з часом!

З повагою до Вас, голова
Редакційної Ради Михайло НОСА