Мукачівська міліція перевіряє заклади харчування

У зв’язку з наближенням проведення на території України фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 дедалі більше набуває актуальності питання контролю за продовольчими товарами та закладами громадського харчування.

Так, на території області до середини липня 2012 року працівниками сектору боротьби з економічною злочинністю, дільничними інспекторами міліції та інспекторами ДАІ здійснюється перевіркапідприємств, якізаймаютьсязберіганням, транспортуванням, переробкоютареалізацієюпродуктівхарчування.

Уже теперувага правоохоронців прикута до закладів громадського харчування, відпочинку та розваг, які можуть стати мікро фан-зонами або, так званими, закладами для перегляду футбольних матчів.

Також працівників міліції Мукачівського міськвідділу турбує ситуація щодо недопущення торгівлі у невстановлених місцях. Зокрема ситуація навколо «Центрального ринку» м.Мукачева останній рік стабілізувалась і питання стихійної торгівлі відійшло на задній план.

Наразі працівники міліції спільно з представниками місцевих державних адміністрацій, прокуратури, санепідеміологічною службою міста,  у справах захисту прав споживачів та ін. проводитимуть перевірки місць реалізації готових харчових продуктів, м’ясних страв (кіосків по виготовленню шаурми, курей-гриль тощо). Адже деколи  краще лихо попередити, аніж потім пожинати гіркі наслідки.

Наталія Машіко Мукачівський МВ УМВС