Загинув журналіст Вадим Кульпінов

У ніч на 4 травня в автокатастрофі загинув журналіст Вадим Кульпінов. Про це в мережі Facebook повідомили його рідні та друзі.
Вадиму Кульпінову було 36 років. Більше 10 років він працював у газеті «Бизнес», ділових тижневиках «Контракты» і «Статус». З 2010 року очолював творчу групу «Аврора контент», яка займається реалізацією медіапроектів.

Родина Вадима Кульпінова повідомить про місце й час прощання пізніше.

«Телекритика» висловлює глибокі співчуття дружині і трьом синам Вадима Кульпінова, усім його рідним, друзям і колегам з приводу передчасної непоправної втрати.

Як повідомила «Телекритиці» начальник прес-служби УДАІ ГУМВС Києва Наталія Сторожик, аварія сталася о 4.30 у Деснянському районі на вулиці О.Бальзака.

Автівка під керуванням Вадима Кульпінова наїхала на бордюрний камінь, унаслідок цього перевернулась та полетіла у кювет. Водій та пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, а інший пасажир отримав травми різного ступеня тяжкості і перебуває у лікарні, сказала пані Сторожик. За її словами, зараз проводяться експертизи, слідчий відділ порушив справу за фактом загибелі у ДТП.

За інформацією ТК, двома пасажирами були знайомі Вадима Кульпінова, чоловік та жінка. Як уточнила Наталія Сторожик, загиблу звали Марина Нікітіна, 1983 року народження. Михайло Красавін – пасажир, що вижив – також 1983 року народження, перебуває у лікарні за адресою вул. Братиславська, 3 із закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини, струсом головного мозку, переломом щелепи.

telekritika.ua