На Закарпатті школяр напився і впав у річку

У селі Косівська Поляна Рахівського району Закарпаття поховали 16-річного Степана Трепака. Напередодні підлітка знайшли у місцевій річці Кісва.

“Степан зник ще 23 квітня. До мене зателефонувала мама хлопця, попросила викликати рятувальників. Казала, що відчуває, що син міг утопитися. З тих пір рятувальники дев’ять днів шукали тіло у річці Кісва. Але в той час у горах йшли дощі, вода у ріці була каламутною і великою, тому пошуки давалися важко”, – розповів Gazeta.ua сільський голова Косівської Поляни Федір Митрюк.

Також правоохоронці, які долучилися до пошуків, з’ясували, що ввечері 23 квітня Степан разом з друзями сидів у місцевій кав’ярні. Товариші випровадили сп’янілого хлопця додому. Дорога до будинку батьків пролягала через бетонний міст через ріку Кісву. Батьки припустили, що їх син міг впасти з мосту.

“У середу по обіді місцева жителька вийшла до річки, аби випрати одяг. Під мостом у воді помітила светр. Тоді зателефонувала до батьків Степана. Мама зі старшим сином зайшли у воду і намацали тіло”, – продовжив сільський голова.

Утопленика відвезли до судмедекспертів. За словами Федора Митрюка, води у легенях хлопця не було. Тому міліціонери розслідують справу.

gazeta.ua