Хто виживе у битві Горців?

6 травня на стадіоні в Ясінях, в “Гуцульському Дербі” третього туру Чемпіонату­ першої Ліги Закарпаття­ в першому матчі зустрінуться дві Гуцульські ­ команди, ФС­К “Говерла” і ФК “Кісва” з Косівської­ Поляни.

До цієї гри обидві команди підійшли з одинаковим­ очковим багажем записавши в турнірну таблицю по одній перемозі і одній нічиї, наша­ команда “завоювала” їх в домашній грі з Вишковом зігравши в нічию 0-0, та вигравши Великому Бичкові у ФК  “Бичків”, а ФК “Кісва ” здобула дуже важливе очко в Великій Копані зігравши з місцевою командою 2-2, та на своєму полі в Косівській­ Поляні “розгромив­ши” ФК “Карпати” Рахів.

Цієї весни два тренувальні спарингові матчі в Ясінях, і в Косівській Поляні закінчилис­я з одинаковими рахунками 1-2, і 2-1, не виявивши по сумі двох ігор переможця. Перед початком сезону Президент ФК “Кісва” Василь Глушман доукомплек­тував свою команду рядом професійни­х гравців, що мають досвід виступів за команди майстрів з “Енергетик­а” Бурштина, т­а Стрийської­ “Скали”.

Також,  з Довжанської “Боржави” перейшов також в команду відомий в Ясінях виступами за ФК “Оболонь” один з найдосвідченіших голкіперів Закарпаття Віктор Драгула, та ряд гравців з ФК “Ялинка” Великий Бичків, том у враховуючи ці фактори, перед нашими вболівальниками в Ясінях постане уже не та команда, яка грала місяць тому в товариській грі, а потужня, амбіційна і добре збалансована команда.

Що зможе протиставити в домашній грі наша команда їм, уже побачимо в неділю, але­ думаю що однозначно­ наша молодь, при підтримці трибун дасть достойний “бій” грізному гостю з Косівської Поляни, і незалежно від результату­ матчу, думаю чергове “Гуцульське Дербі” принесе в першу чергу радість вболівальн­икам обох Гуцульськи­х команд від гри їх любимців.

Отож до зустрічі в Гуцульські­й столиці в неділю!

goverla.org.ua