Принц Вільям не приїде на Євро-2012

Британський принц Вільям не приїде в Україну на Чемпіонат Європи з футболу і не буде присутній на матчах збірної Англії. Про це повідомляє газета “Дейлі телеграф”.

“Відсутність Вільяма стане ще одним ударом по Євро-2012 після того, як ряд європейських лідерів заявили, що мають намір бойкотувати ігри у зв’язку з повідомленнями про порушення прав людини стосовно Юлії Тимошенко”, – зауважило видання. У принца, натомість, стверджують, що його нинішнє рішення “ніяк не пов’язане з політичною ситуацією, що склалася в Україні”.

В той же час інше видання, “Санді телеграф” у зв’язку з цим нагадує, що Тимошенко надіслала спеціальне послання лідерам Європи, в якому закликала їх “посилити тиск на уряд України в період перед початком Євро-2012”.

Принц Вільям є президентом Футбольної асоціації Англії. Заснована восени 1863 року, вона здійснює загальне управління англійським футболом.

Очікувалося, що принц Вільям як глава Футбольної асоціації буде присутній на матчах збірної Англії, котрі відбудуться в червні в Донецьку і Києві.

tsn.ua