СБУ в Закарпатській області привітала ветеранів війни з 9 Травня

Напередодні свята Перемоги начальник регіонального органу державної безпеки генерал-майор Василь Сітар відвідав ветеранів Великої Вітчизняної війни, привітав їх від імені Голови Служби безпеки України.
Щирі слова вдячності та найкращі побажання, насамперед міцного здоров’я,  – це найменше, що можемо зробити для тих, хто подарував нам свято 9 Травня.

Пригадуючи бойове минуле, старенькі змахують сльозу. Нині їм далеко за 80, проте лихоліття війни живі в їхній пам’яті. 
67 річницю Перемоги хтось зустрічає в колі дітей, онуків і правнуків. Хтось же залишився один, бо поховав дружину та пережив власних дітей. Однак на долю не нарікає.

Ветерани радіють, що їх не забувають ні в свята, ні в будні. Вони і сьогодні прагнуть бути в курсі подій, хоч здоров’я вже  не дозволяє вести активний спосіб життя.

До речі, в Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області нині 12 ветеранів Великої Вітчизняної війни, в тому числі 9 учасників бойових дій. За кожним із них закріплений співробітник Управління. Регіональний орган держбезпеки постійно вивчає умови проживання ветеранів та надає їм необхідну допомогу, повідомили zakarpatpost.net у прес-групі УСБУ в Закарпатській області.