Даішники вчать дітей правилам поведінки на дорозі

Із метою попередження дитячого травматизму, нещасних випадків на дорогах, пропаганди безпечної поведінки, а головне, знань Правил дорожнього руху, працівники ДАІ Закарпатської області напередодні літніх канікул відвідують навчальні заклади області та розповідають малечі, як правильно потрібно поводитися на вулиці аби не трапилось лиха, а також роздають різні повчальні сувеніри.

Сьогодні, 10 травня, учні молодших класів БПЛ «Лідер» ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 із задоволенням поділилися своїми знаннями Правил дорожнього руху з правоохоронцями та дізналися багато нового та корисного про безпеку на дорогах.

Оскільки, незабаром розпочнуться літні шкільні канікули, Державтоінспекція Закарпаття закликає всіх батьків, вчителів, рідних та близьких повторити з дітьми правила безпечної поведінки на вулицях та дорогах. Наголосити дітям про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху та обов’язково перевірити засвоєні знання. Адже, надзвичайно важливо, щоб отримані знання правил безпечної поведінки на дорозі міцно закріпились і відклались в пам’яті дитини, назавжди, – повідомили в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.