В УЄФА задоволені готовністю українських стадіонів до Євро-2012

В УЄФА очікують, що чемпіонат Європи з футболу 2012 року стане справжнім футбольним святом, який 1 липня увінчається фінальним матчем у Києві.

Віце-прем’єр міністр — міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков заявив, що всі чотири українські стадіони готові до проведення Євро-2012.

Про це він сказав в ході розіграшу Національного кубка шкільного футболу Євро-2012, який проходить на НСК «Олімпійський» між фіналістами турніру — командами Сумської школи № 18 і Тернопільської школи-ліцею №13.

За його словами, в УЄФА також задоволені готовністю всіх українських арен до майбутнього турніру.

У свою чергу генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно зазначив, що чемпіонат Європи з футболу 2012 року стане справжнім футбольним святом, який 1 липня увінчається фінальним матчем у Києві.

«Це перший фінал, який ми граємо на цьому прекрасному стадіоні (НСК „Олімпійський“), потім буде фінал 1-го липня (фінал Євро-2012 — ІФ), а перед цим у нас буде прекрасний футбольний турнір», — сказав Інфантіно.

Нагадаємо, українські та польські арени Євро-2012 11 травня перейшли в управління Європейської футбольної асоціації і федерації футболу.

news.dt.ua