В ужгородському мікрорайоні «Новий», зафіксовано три передачі наркотичних речовин

Торговців дурман-зілля та шукачів «кайфу» об’єднує одне – наркотики, вживанню яких піддаються незалежно від статі, віку, соціальної приналежності чи громадянства.

Результатом операцій по боротьбі з незаконним обігом наркотиків за останні дні стали п’ять затримань. «Найплодовитішим» виявився ужгородський мікрорайон «Новий», де було зафіксовано три передачі наркотичних речовин. По одному затриманню провели в селі Минай та місті Мукачево.

Всього правоохоронці вилучили з обігу понад 160 грамів наркотичних речовин. Завдяки спільній розробці обласні та ужгородські БНОНівці затримали 25-річного Романа, який збув в обласному центрі 150 грамів марихуани, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Наразі за даними фактами порушено п’ять кримінальних справ, з них три за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, що караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років) та дві за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, що караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк ).

nedilya.net