Комбінат «Ужгородський», колись потужне підприємство області, не працює вже 11 років

Керівник облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Михайлом Балухом, котрий має намір інвестувати гроші у відновлення роботи АПК «Ужгородський».

На зустрічі також були присутні заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик, представники колективу комбінату.

Агропромисловий комбінат «Ужгородський», колись потужне підприємство області, не працює вже протягом 11 років. Сьогодні головне завдання – погасити заборгованість із заробітної плати, яка сягає майже мільйона гривень, перед працівниками.

Інвестор Михайло Балух на початковій стадії відновлення роботи підприємства готовий вкласти 20 млн. гривень. У тому, щоб АПК «Ужгородський» знову запрацював, зацікавлена і влада області.

– Від обласної влади Ви будете мати підтримку, – звернувся до інвесторів Олександр Ледида. – Зараз потрібно підготувати усю документацію, щоб збанкрутіле підприємство знову запрацювало на повну потужність. Це дасть змогу розрахуватися з усіма боргами, які сьогодні має комбінат, і, що дуже важливо – створити нові робочі місця в області.

Також під час зустрічі працівники АПК «Ужгородський» звернулися до голови обласної адміністрації з проханням допомогти у організації охорони майна підприємства, оскільки існує загроза розкрадання. Олександр Ледида пообіцяв сприяти у вирішенні цієї проблеми, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” у прес-центрі ОДА.

nedilya.net