У Мукачеві міліціонери чергують в школах, де проходять тестування випускники

В Мукачеві проведено спільну нараду відповідальних за пункти тестування під час зовнішнього незалежного оцінювання та працівників міліції Мукачівського МВ УМВС області й Державної служби охорони.

На території міста визначено 5 пунктів тестування, де буде проводитися оцінювання знань випускників загальноосвітніх закладів. Це на базі загальноосвітніх шкіл м.Мукачева №10, №11, №13, №20 та №2.

Під час ЗНО у пунктах тестування буде забезпечено безперебійне чергування співробітників міліції. Як зауважила начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Терезія Тіба, що усі пункти ЗНО в місті ретельно перевірені необхідними службами. Зокрема, пункти тестування інспектували працівники МНС та Державної служби охорони.

Крім того, під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання в приміщенні буде постійно чергувати медичний працівник, правоохоронець та іншні громадські спостерігачі з посвідченням, виданим Українським центром оцінювання якості освіти.

Адже від взаємодії та організованої роботи всіх структур, задіяних у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, залежить робота пунктів тестування і створення безпечних умов для його проведення, повідомила “НЕДІЛІ” Наталія Машіко з Мукачівського МВ УМВС.

zakarpatpost.net