В Ужгороді старе дерево впало на пенсіонерку

В Ужгороді старе дерево впало на 57-річну Марію Герзанич з Перечинського району Закарпаття. Жінку з травмами хребта та ноги забрали лікарі “швидкої”.

“У чергову частину зателефонували лікарі і повідомили, що забрали з набережної Незалежності жінку, на яку впало дерево. На місце пригоди зразу ж виїхали міліціонери”, – розповіли у відділі по зв’язках з громадськістю Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області.

Правоохоронці з’ясували, що Марія Герзанич у цей момент йшла зі студентського гуртожитку №2, розташованого на набережній річки Уж. Там жінка працює прибиральницею. Коли проходила повз старе дерево, воно почало падати. Перелякана жінка кинулася втікати. Але стовбур дерева таки зачепив її. В результаті Марія Герзанич отримала забій поперекового відділу хребта та забій лівого суглобу. Вона перебуває на лікуванні у міській лікарні. Цей випадок розслідує міська міліція.

Нагадаємо, сьогодні близько 10-ї години ранку в Ужгороді по вулиці Другетів старий каштан упав на проїжджу частину. В результаті падіння дерево розчавило “Жигулі”, які проїжджали вулицею. Водій автомобіля Павло Марко вижив.

gazeta.ua