Закарпатські правоохоронці патрулюватимуть Львів на Євро-2012

У четвер, 17 травня, в облдержадміністрації відбулося засідання регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку під час проведення ЄВРО-2012. Засідання відбулось під головуванням заступника голови облдержадміністрації, керівника штабу Володимира Приходька.

Головне питання порядку денного – чи готові правоохоронні органи Закарпатської області до проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату з футболу ЄВРО-2012. Закарпатська область є транзитною, через пункти пропуску, розташовані на території регіону, з Європи будуть прямувати на матчі учасники та вболівальники. Тому сьогодні особлива увага приділяється забезпеченню правопорядку саме на пунктах пропуску та транспортних об’єктах.

В управлінні МВС України у Закарпатській області планують, що з 5 червня до 5 липня на території кількох пунктів пропуску працюватимуть так звані мікроцентри безпеки.  Також, оскільки на території області футбольні матчі не проводитимуться, закарпатські правоохоронці будуть залучені до патрулювання та охорони порядку у Львові.

За період роботи координаційного штабу з працівниками митних пунктів пропуску, прикордонних загонів, МНС, МВС було неодноразово проведено наради та навчання з питань забезпечення правопорядку під час ЄВРО-2012. Про це повідомили з прес-центру Закарпатської ОДА.