Повії з усієї України прибувають до Києва в очікуванні Євро-2012

Повії з усіх куточків України прибувають до Києва, щоб як слід приготуватися до Євро-2012.

 Більше того, їхні пропозиції охоплюють нові території. Окрім узбіч доріг та реклами в Інтернеті, тепер інтим пропонують просто в центрі Києва або ж поблизу метро. Телефони розповсюджують на візитівках, а жриці кохання приймають в апартаментах там-таки, в центрі.

Біля метро “Хрещатик” столичні оперативники затримали молодика, який роздавав рекламні візитівки. Розповсюджувач орієнтувався суто на чоловічу аудиторію. Серед них виявилися і правоохоронці.

У кишенях затриманого зо три сотні візиток із надрукованою трояндою та двома номерами мобільних телефонів. Що приховує ця реклама, хлопець, начебто, не знав. Дізнаються оперативники.

“Ми пропонуємо ескорт-послуги, коштує 400 гривень за годину. У цю ціну входить оральний секс, легкий еротичний масаж”, – повідомляють на тому кінці слухавки.

Можна у клієнта, можна у власних апартаментах. Квартира в центрі столиці, тут цілодобово жриці кохання приймають відвідувачів.

Дві повії з Полтавської області свого інтимного статусу не приховують. Рекламують себе самі. Роздають телефони на вулицях, квартиру орендують. На день мають по два-три клієнти. Такса – 400 гривень за годину.

“У мене двоє маленьких дітей, допомоги немає, держава не допомагає”, – бідкається одна з повій.

Допомогти українським повіям мають іноземні футбольні вболівальники. Тому таких білявок щодня в столиці більше. В міліції їх називають індивідуалками.

Якщо за сутенерство чи утримання борделю загрожує в’язниця, то для таких дівчат – лише штраф.

“Відносно повій було складено протоколи, які направлені до адмінкомісій, які приймуть законне рішення відносно них”, – повідомив керівник відділу з боротьби зі злочинами у сфері моральності Олександр Неклюдов.

Склавши протоколи, оперативники прощаються і покидають квартиру повій.

tsn.ua