В Ужгороді протестували проти сексуальних збочень

В обласному центрі Закарпаття відбулася Всеукраїнська маніфестація «Ні гендерній ідеології та гомосексуалізму».

Кілька десятків її учасників, з плакатами і транспарантами зібралися на площі Поштовій, біля будинку Ужгородської міської  ради, а потім пройшлися містом до площі Театральної. Тут відбувся мітинг і збір підписів проти гей-параду, запланованого у Києві на 20 травня, а також спільне написання листа президенту України. Маніфестанти несли символічну труну з надписом «Український народ».

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, акція відбудеться одночасно у 16 областях України. Про це напередодні  розповів Роберт Йовні, Президент Закарпатського обласного благодійного фонду «Нове покоління», член Громадської ради при Закарпатській ОДА.

«В Україні триває активна боротьба проти гендерної політики і ідеології, яка передбачає пропаганду гомосексуалізму. Ми вважаємо, що цим впроваджується нова антисімейна соціальна ідеологія. На хвилі криків про захист прав жінок хочуть протягнути через парламент ряд законів, які сіють ворожнечу між жінками і чоловіками, сприяють поширенню гомосексуалізму, – каже Р. Йовні. – Ми боремося, щоб наші діти не виховувалися у політиці гомосексуалізму, щоб ми могли зберегти сімейні духовні традиції і цінності, зберегти нашу мораль, яка, на жаль, за часи становлення української державності була зруйнована і лише зараз відновлюється. Ми зібралися протистояти цьому збоченню, оскільки це для нас є не тільки гріхом, але й загалом неприйнятно», – розповів Р. Йовні, анонсуючи акцію.

Закарпаття онлайн