В ужгородських парках облаштують вбиральні, та заборонять їздити автівками

У двох найбільших ужгородських парках – Боздоському та Підзамковому – облаштують стаціонарні вбиральні. Крім того, там встановлять питні фонтанчики та продовжать боротися із водіями, котрі їздять пішохідною зоною. На цьому, у понеділок, 21 травня, наголосив Ужгородський міський голова. Віктор Погорєлов відвідав відпочинкові місцини з тим, аби підготувати їх до літнього сезону.

На зустрічі, де були присутні представники Департаменту міського господарства та міського Водоканалу, міський голова дав вказівку облаштувати в парках водопостачання та водовідведення, аби збудувати там стаціонарні вбиральні. А відтак – і фонтанчики з питною водою, які б згодилися відпочивальникам і спортсменам у парку в спекотні дні.

Також мер у Підзамковому парку перевірив виконання свого наказу щодо встановлення обмежувачів руху, що покликані боротися з недбалими водіями, котрі роз’їжджають на машинах доріжками, призначеними для пішоходів, ролерів та велосипедистів. Услід за цим парком, обмежувачі встановлять і у Боздоському, де, як відомо, певні автомобілісти “зрізають” собі шлях просто через зелені зони та доріжки.

А незабаром на території парку, а саме поблизу річки, має з’явитися відпочинкова зона з атракціонами та можливістю позасмагати і освіжитися у літню пору. Міська влада оголошує конкурс на облаштування такого об’єкту і запрошує зацікавлених підприємців звертатися в Управління у справах культури, сім’ї і молоді Ужгородської міської ради, – повідомили zakarpatpost.net у прес-службі міськради.

zakarpatpost.net