Невідомі особи ледь не спалили Ужгородський Замок

Днями у чергову частину Ужгородського МУ надійшло повідомлення від чергового УМНС, що близько 5-ої години ранку невідомий хлюпнув відро бензину на дах тераси ресторану «Ужгородський замок» і, підпаливши його, кинувся тікати.

Про підпал повідомили охоронці УДСО при УМВС, які охороняють замок. Помітивши тінь людини на екранах моніторів системи відео спостереження, держохоронці вийшли перевірити, що відбувається. Вони ж і почали гасити полум’я, практично врятувавши приміщення від вогню.

Як наслідок постраждали лише близько 4 квадратних метрів даху, а всередині закладу все вціліло. Слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце події, було вилучено металеву дужку з відра, обгорілі залишки від пластикового відра, запальничку.

Причина пожежі та сума збитків встановлюються.

Власниця тераси, ужгородська підприємець, член міськвиконкому Маргарита Мощак висловила вдячність працівникам УДСО, котрі пильно несуть свою службу.

Вони миттєво відреагували на дії зловмисника, чим врятували заклад, повідомили zakarpatpost.net в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.