Віктор Погорєлов заборонив підлеглим займатися політикою у робочий час

На щотижневій нараді з керівниками структурних підрозділів міськради та міських закладів Віктор Погорєлов сказав: “Я не дозволяю нікому займатися в робочий час політикою”. Це стосується всіх присутніх, у тому числі і заступників міського голови, – наголосив мер.

На нараді він поставив ще кілька важливих акцентів. По-перше, незабаром міські управлінці пройдуть атестацію, аби підтвердити свій фаховий рівень і відповідність займаним посадам. “Це спричинено тим, що деякі проекти рішень сесії і виконкому готуються непрофесійно”, – пояснив мер.

Йшлося і про підготовку до зими, котра вже розпочалася в обласному центрі. Віктор Погорєлов чітко і доволі жорстко окреслив відповідальність посадовців за напрямки роботи. Так, підготовка до опалювального сезону навчальних закладів покладена на заступника міського голови Володимира Фленька і начальника міського управління освіти Мар’яна Комарницького, медичних – відповідно заступника мера Віктора Трикура і керівника управління охорони здоров’я Івана Ковача. За підготовку житлового фонду (зокрема, ремонт покрівель, обслуговування мереж) відповідають заступник мера Віталій Семаль та директор Департаменту міського господарства Олексій Касперов, за роботи і використання коштів у капітальному будівництві – начальник відповідного відділу Ігор Трускавецький. “Якщо в роботі з підготовці до зими будуть якісь зриви та не дотримуватимуться терміни виконання робіт – відповідальність буде персональною, це сприйматиметься як підстава для дисциплінарних і кадрових рішень”, – цитує Віктора Погорєлова його прес-секретар Алла Хаятова.