Міліціонери Берегівського райвідділу провели затримання юних любителів «травки»

Найбільшим попитом «травка» користується в осіб молодого віку, які постійно потрапляють в поле зору міліції. Так, цими вихідними міліціонери Берегівського райвідділу провели затримання юних любителів цього зілля.

Близько 5-ї години ранку в селі Дідово працівники обласного та районного відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали автомобіль ВАЗ-2103, в якому перебували 20-річні мешканці Мукачівщини Євген та Олег.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці вилучили згорток з марихуаною вагою 8 грамів та пристрій для її вживання. Обідньої пори цього ж дня «місцеві» карний розшук та БНОН затримали під час збуту 6 грамів «травки» 17-річного берегівчанина.

Правоохоронці також встановили і місце походження наркотичної речовини – в полі поблизу с. В.Бакта вилучено 11 корнестебел коноплі, які вирощував та доглядав Станіслав.

Наразі порушено дві кримінальні справи: за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, зберігання, а також незаконний збут – караються позбавленням волі на строк від 4 до 8 років) та за ч.1 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів без мети збуту – обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років).

zakarpatpost.net