В Державтоінспекції області посвідчення водія можна отримати за принципом «єдиного вікна»

Начальник УДАІ УМВС області Михайло Бойчук розповів: «Прийом громадян за принципом «єдиного вікна» вирішено здійснювати у ВРЕР ДАІ з обслуговування Ужгорода, Ужгородського, Перечинського, Великоберезнянського районів УДАІ УМВС, яке розташоване за адресою: м. Ужгород, вулиця Кошового, 4».

Будівля, в якій здійснює свою діяльність зазначений підрозділ, розташована в зручному для відвідувачів місці з розвинутою транспортною інфраструктурою. Задля зручності громадян, здійснено додаткове перепланування і реконструкцію частини приміщення з робочими місцями відкритого типу для прийому громадян.

Прилегла територія РЕП містить майданчик для огляду транспортних засобів, бокс для проведення детальної експертизи, стоянку для транспортних засобів, що проходять оформлення, гостьову стоянку та майданчик для прийняття практичних іспитів з керування транспортними засобами, повідомили “НЕДІЛІ” в УДАІ УМВС області.

«Система «Єдиного вікна» дозволить значно поліпшити процес обслуговування громадян, адже відтепер всі послуги можна отримати в одному місці та за максимально короткий термін. Невдовзі такі послуги може отримати і громадянин з будь-якої області України», – запевнив керівник УДАІ області.

nedilya.net