Азаров поганяв м’яча на “Олімпійському” разом із вихованцями дитбудинку

Прем’єр-міністр України Микола Азаров у Міжнародний день захисту дітей разом із вихованцями Черкаського дитячого будинку для дітей дошкільного та шкільного віку відвідав НСК “Олімпійський”, на якому відбуватимуться матчі Євро-2012.

Про це повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

“Ми разом з вихованцями Черкаського дитячого будинку відвідали “Олімпійський”. Дітям він надзвичайно сподобався, і мені він теж подобається. Ми збудували його для проведення Євро-2012, але насправді він збудований для всіх нас, щоб у нас були можливості займатися спортом. Ми дуже велику увагу приділяємо розвитку спорту – не тільки футболу, а й усіх видів спорту. Ми хочемо, що у всіх наших дітей був шанс реалізуватися в житті”, – зазначив глава уряду.

Прем’єр-міністр та діти оглянули роздягальню національної збірної з футболу, а потім разом пройшли на поле через тунель, яким виходитимуть футболісти під час матчів Євро-2012. На полі М.Азаров поганяв м’яча з дітьми.

Глава уряду підкреслив, що йому дуже приємно, адже здійснилася мрія вихованців провінційного дитбудинку, які змогли побувати на головній футбольній арені країни. «Потрібно, щоб ви завжди прагнули в усьому бути першими, перемагати у всіх змаганнях. Це для вас гарний шанс досягти успіху не лише у спорті, а й у житті загалом», – сказав М.Азаров.

Він вручив дітям подарунки з символікою Євро-2012: м’ячі, футболки, кепки, а також передав дитбудинку сертифікати на придбання спортивного інвентарю. «Я відчуваю, що всі ви любите футбол. Я це побачив. І тому я хочу подарувати вашому дитбудинку футбольні м’ячі, надувні басейни та інший спортивний інвентар, оскільки ми хочемо, щоб ви росли здоровими», – сказав Прем’єр-міністр.

А вихованці дитбудинку подарували М.Азарову свої доробки, зроблені власноруч.

Прем’єр-міністр пообіцяв дітям під час найближчої робочої поїздки на Черкащину відвідати їхній дитбудинок: «Я обов’язково під час відвідування Черкаської області приїду до вашого дитбудинку і на власні очі побачу, як ви живете».

УКРІНФОРМ