Як ужгородські патрульні затримували злочинців

Одного впіймали біля чужої машини, а іншого за крадіжку джинсів.

Під час патрулювання проспекту Свободи працівники патрульно-постової служби Ужгородського міського управління міліції помітили громадянина, який перебував у салоні автомобіля «TOYOTA Camry» поблизу багатоповерхового житлового будинку.

Звична ситуація для ранкової пори, але поведінка чоловіка викликала певні підозри. Підійшовши ближче міліціонери помітили розбите скло поблизу водійських дверцят… 22-річного правопорушника із Великоберезнянського району, який проник у чуже авто одразу ж затримали.

За умисне пошкодження майна його притягають до відповідальності за ч.1 ст. 194 ККУ (позбавлення волі на строк до 3 років).

Обідньої пори того ж дня на площі Корятовича патрульні затримали 30-річного місцевого мешканця, який серед білого дня забіг у магазин та на очах у продавця викрав джинси. Жінка не розгубившись, вибігла за ним у слід та почала кликати на допомогу.

Неподалік знаходилися патрульні та одразу ж кинулися наздоганяти правопорушника. Тепер за викрадення чужого майна Денис може бути позбавлений волі на строк до 3 років (ч.1. ст.185 ККУ).

zakarpatpost.net