7 червня в Мукачівській православній єпархії відкривається новий духовно-медичний центр «Покров»

7 червня о 13.00 високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершить освячення та відкриття нового духовно-медичного центру «Покров».

За словами засновників унікального медичного центру «Покров» – це перший заклад в Закарпатті, що пропонує комплексний підхід до діагностики, використовуючи обладнання західного стандарту і світового класу поряд із методологією медичної практики американського стандарту, до якого входить і визнання правильної ролі духовного аспекту в лікуванні.

Духовна опіка і утримання центру належить Свято-Покровському чоловічому монастирю, який розташований в селі Ворочево, що на Перечинщині.

Трьохповерховий медичний центр «Покров»призначений для провадження дій компактної сучасної лікарні.

Перший (діючий) поверх представляє собою поліклінічний підрозділ діагностики та лікування. На другому поверсі знаходяться дві операційні з блоком реанімації (інтенсивної терапії), харчовий блок –кафе з барстендом цілющих напоїв. На третьому поверсі розташовані адміністративні офіси і стаціонарне відділення з комфортними двомісними, одномісними і VIP палатами. Всі палати забезпечені WI-FI інтернетом, телевізійним зв’язком, та індивідуальними санвузлами. Наявні системи опалення та кондиціювання дають можливість у кожній палаті створювати власний мікроклімат.

Адреса медичного центру«Покров»: м. Ужгород,вул. Східна 4-1 (район біля вул. Краснодонців)

zakarpatpost.net