В Ужгороді обрали «Miss and Mister Euro 2012»

2 червня в Ужгороді відбувся фестиваль, присвячений відкриттю Євро-2012 – в його рамках відбулися міжнародний дитячий турнір, благодійна акція зі збором коштів для дітей, хворих на цукровий діабет, і конкурс краси «Miss and mister Euro 2012» з феєричним продовженням в одному з нічних клубів. Головними організаторами свята стали Євген Бібіков та Назарій Дьордь.

Тематичний конкурс краси – це для Ужгорода щось принципово нове та креативне. Організатори дійства ставили за мету відібрати учасників не модельної зовнішності, а надавали перевагу красивим, спортивним та енергійним молодим людям. В конкурсі взяло участь 7 пар, котрі змагалися за головний титул «Miss and Mister Euro 2012» та путівку на двох до Венеції від туристичної фірми. Проте ніхто не залишився осторонь, всі пари отримали цінні подарунки та приємні враження.

Кожен був гідний перемоги, але журі, зрештою,  обрало парою  «Miss and Mister Euro 2012» учасників під номером 6 – Олесю Шандор та Дениса Чокнадія. Вони ж стали і парою глядацьких симпатій. Пара Фото – Маргарита Шершун та Віталій Швайко.

Захід проводився за підтримки: ОДА і управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради.

zakarpattya.net.ua