Закарпатка перемогла в «Hlas ČeskoSlovenska» і виграла 100 тисяч євро

Наша землячка Іванна Багова здобула перемогу у фіналі телевізійного співочого талант-шоу, що є аналогом українського «Голосу країни».

Перемога в цьому пісенному телепроекті принесла їй також і 100 000 євро. «Я не зрозуміла, що відбувається. Я в шоці!» – такими були перші слова Іванни на камеру одразу після оголошення її перемоги.

У Великому фіналі Іванну підтримували в залі родичі: «Зі мною була мама, яка тримала за мене пальці з самого початку. Крім того, мій прийомний батько, навіть бабусі й дідусі приїхали із Закарпаття. Приїхали мене підтримати і друзі і знайомі».

Іванна займається музикою з 5 років і першим її вчителем і наставником була Едіта Токар (керівник Іршавського дитячого зразкового фольклорного ансамблю «Кирниченька»). В 13-річному  віці написала свої перші 5 пісень. Зараз юна співачка  проживає в  Топольчанах (Словаччина) та навчається в консерваторії.

Найбільшим успіхом вважає І місце у конкурсі «Золотий Каштан-2011». І дякує своїй матері за те, що допомагає  здійснити її мрію – вчитися вокалу  і акторському мистецтву. За ради цього і переїхали до сусідньої країни.

zakarpattya.net.ua