В Ужгороді відбулося урочисте вручення дипломів випускникам географічного факультету УжНУ

Розділити радість торжества прибули високоповажні гості, запрошені, батьки та студенти УжНУ.

Серед них – заступник голови облради Андрій Сербайло, який звернувся до винуватців свята з теплими словами побажання втілення в життя мрій і планів задля розбудови нашого унікального краю та процвітання всієї України.

Він також висловив слова подяки колективу факультету за плідну роботу та побажав творчих успіхів і обдарованих, настирливих студентів із спрагою до знань. Адже тут, на факультеті зосереджений високий науковий потенціал.

Декан був не багатослівним. «Ви отримали в стінах нашого навчального закладу хороші базові знання, пройшли практику, а тепер усе залежить від вас. То ж дерзайте, творіть свої долі і будьте щасливими», – наголосив він.

Цьогоріч професорсько-викладацький склад географічного факультету підготував 78 висококваліфікованих фахівців. Серед них – 28 магістрів (9 із відзнакою) та 50 спеціалістів (5 із відзнакою).

Отримали дипломи не лише п’ятикурсники, а й випускники 4-го курсу. Зокрема кваліфікацію бакалавра отримало 78 осіб (25 із відзнакою), повідомили “НЕДІЛІ” у прес-службі облради.

zakarpatpost.net