За травень закарпатські рибінспектори стягнули штрафів на 11,5 тис.

За перший тиждень літа державними інспекторами рибоохорони проведено 2 рейди під час чого викрито 28 порушень природоохоронного законодавства, з яких 3 випадки це грубі порушення Правил рибальства (браконьєрство) та 1 випадок з порушення порядку проведення робіт на землях водного фонду.

За постановами інспекторів рибоохорони накладено 2 000 грн. штрафу, де на місці у бюджет стягнуто 500 грн.
За фактом браконьєрства, з метою притягнення винних осіб до відповідальності, справи направлено для прийняття рішення в суди.

З початку червня місяця ГУ Закарпатдержрибоохорони у співпраці з державними виконавчими органами області по накладених адміністративних стягненнях за травень місяць, стягнуто штрафів на суму в 11 500 грн. і за завдані збитки відшкодовано 1 700 грн.

Інспектори рибоохорони звертаються до всіх рибалок та відпочиваючих бути обачними і обережними під час перебування на водоймах області, адже тільки за останній тиждень в Закарпатській області трапилось декілька нещасних випадків у тому числі і з загибеллю людей.

Особливу уважними треба бути поблизу ліній електропередач, мостів, гідротехнічних споруд, крутих схилів та обривистих берегів.

Закарпатдержрибохорона