На Хрещатику затримали і помістили до притулку циганчука з Закарпаття

Цей хлопчина – один із вихованців столичного притулку для дітей. Працівники міліції нещодавно затримали його на київському Хрещатику. Сам Артур каже, що в той момент разом із ним був ще й двоюрідний брат, який накивав п’ятами, побачивши міліціонерів.

За словами Артура, без дозволу рідних вони із братом нібито приїхали в Київ із містечка Берегове на Закарпатті. Хлопець начебто мешкає на вулиці Робочій, утім, розшукати там його маму, Марію Матей, поки не вдалося. Тим часом столичні роми вже проявили неабияку активність: днями до притулку завітали представники місцевого табору із вимогою віддати їм Артура – вони, мовляв, є його родичами. Та хлопець, утім, «родичів» не впізнав.

Доки працівники притулку та міліції намагаються знайти родичів підлітка, він пригадує, як добре йому жилося вдома. Каже, дуже скучив за мамою та й вона, мабуть, за нього переживає.

Отож, якщо ви впізнали хлопця на фотографії, дзвоніть за номером 0 800 50 14 14. Дзвінки на гарячу лінію «Служби розшуку дітей» Магнолії-ТВ безкоштовні.