8 червня відбудеться сесія Закарпатської обласної ради

Засідання десятої сесії обласної ради VІ скликання розпочнеться о 10.00, – повідомили zakarpatpost.net у прес-службі облради.

Напередодні, готуючись до десятої сесії облради, депутати на засіданнях постійних комісій продовжили детальний аналіз проектів рішень, пропонованих до її порядку денного.

Ключовим питанням розгляду, стали зміни до обласного бюджету на 2012 рік. Предметно було обговорено необхідність оптимізації теплопостачання населених пунктів краю на цей рік з метою покращення умов проживання його жителів, переведення у 2012- 2015 роках котелень бюджетних установ на альтернативні вили палива – школи, дитсадки, лікарні та ін., що дасть можливість забезпечити економію споживання природного газу, який дорожчає, а також модернізацію, ремонт та заміну ліфтів у житловому фонді області на 2012-2015 рр. для виведення цього господарства з кризового стану.

Чимало запитань і пропозицій виникло у депутатів при обговоренні низки інших проектів рішень.

Висловлені на засіданнях зауваження і пропозиції будуть також ретельно вивчені та опрацьовані з тим, щоб представити їх на розгляд президії обласної ради, яка запланована на 8 червня.

zakarpatpost.net