Закарпатські депутати не проголосували зміни до бюджету і відмовилися від “Перлини Карпат”

8 червня, під час пленарного засідання сесії Закарпатської обласної ради депутати не прийняли рішення про зміни до бюджету, які передбачали розподіл коштів на капітальні вкладення.

Як констатував після сесії голова облради Іван Балога, це питання було найбільш дискусійним. Адже на те, що треба сьогодні зробити на Закарпатті, потрібно 200-300 мільйонів гривень, а реально є трохи більше 20 мільйонів. Відповідно, не всі депутати побачили при розподілі задоволення своїх запитів, прохань своїх виборців. Тому це питання передбачається знову винести на наступне пленарне засідання.

Також не вистачило необхідної кількості голосів, аби включити до порядку денного  питання, «Про прийняття комплексу будівель та споруд „Санаторій „Перлина Карпат” у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області», на якому наполягав “губернатор” Олександр Ледида. Це рішення не підтримав голова облради Іван Балога, про що і висловився на сесії. Відповідно, за це рішення проголосували лише 53 із 108 депутатів.

Закарпаття онлайн